Home » Trainingen

TRAININGSAANBOD

ZIJ GINGEN JE VOOR

“De reden dat ik heb deelgenomen aan jullie Masterclass was dat ik in mijn werkzaamheden steeds vaker de vraag krijg te zoeken naar innovatieve oplossingen. 

Ik vroeg me bij de vraag naar innovatie wel altijd af wat dat nu eigenlijk is. En hoe je dat op een slimme en gestructureerde manier kunt meenemen in projecten. Op die vraag heb ik in jullie masterclass goed antwoord gegeven. Ik wil ook nog een compliment maken hoe jullie de masterclass op een goede manier hebben omgezet van een training bij jullie naar een onlinetraining. Dat is erg goed gelukt.”

“Er zijn veel onderwerpen langs gekomen. Wat me bij blijft is dat er verschillende aanvliegroutes zijn om te innoveren. Via je droom klanten, maar ook via oplossingen voor de problemen van je huidige klanten. De tip om goed in beeld krijgen hoe onze verschillende klantgroepen zich ontwikkelen en waar wij naast wat we nu doen ook andere toegevoegde waarde kunt bieden in andere gebieden. En ik heb inderdaad meer inzicht gekregen in het effect van kaders stellen. Dat dit juist de creatieve ruimte brengt op de gebieden waar je het nodig hebt. Soms denken mensen juist laat alles vrij, maar dan wordt het vooral een weg van teleurstellingen. Rondom ideeën die uiteindelijke niet de TW bieden waar als organisatie op door wilt pakken.” 

De masterclass was een goede oefening om vrij te denken en dan steeds strakker de funnel in gaan om het niet bij een idee te laten maar ook de ‘wat heb ik nodig/wat moet ik doen’ stappen te bedenken.
De begeleiding was erg goed, eigenlijk was de young vs old situatie ook wel grappig. Een stukje competitie kan ook geen kwaad. 
|k zou zo nog een training willen doen met misschien wel wat meer collega’s 🙂

“Deze training heeft me écht geholpen. Door de vraagstellingen in de E-Learning kwam ik erachter dat ik eigenlijk 2 soorten klanten bedien en dat ik daar soms best mee worstel. In mijn ogen is dit meer dan een e-learning, want jullie hebben me ook écht aan het werk gezet met kleine opdrachten tussendoor. Verder hebben jullie de theorie en praktijk goed gecombineerd en is de vormgeving zeer strak en eenvoudig proces om te doorlopen – zit technisch goed in elkaar – compliment – Heel duidelijk waar je bent, waar je verder kan en hoeveel tijd het kost. Leerzaam voor beginners en gevorderden – omdat je praktijkvoorbeelden geeft en vraagt (dus direct toepasbaar) ”