Home » Over ons

OVER ONS

ACADEMY OF INNOVATION

Met onze tienjarige praktijkervaring, samenwerkingen met professionals binnen verschillende vakgebieden kunnen wij jou de expert maken die je graag wordt. Alleen schuilt dit innovatieve vermogen bij veel bedrijven onder de oppervlakte. En dat is zonde. Daarom willen wij met de Academy of Innovation deze innovatiekracht vrijspelen. Soms helpt het om een keer voor te doen hoe het moet. Nog vaker is begeleiding de sleutel tot succes. Zie het als leren fietsen: er loopt iemand met je mee, net zolang tot je het zelf kunt.

ONTDEK JE INNOVATIETALENT

Voor ons voelt het ultiem als we het talent van een team zo vrij weten te spelen dat ze ons niet meer nodig hebben. Met dit platform bieden we een plek aan iedereen die zijn of haar innovatietalent wil ontdekken en ontwikkelen. Of je nu een medewerker bent die met een vernieuwend project bezig is, of een ondernemer die baanbrekende innovaties wil doorvoeren.

David de witt

Opleidingsadviseur 

De Academy of Innovation is een initiatief van Hello New Day.

OVER HELLO NEW DAY

Elke Dag Beter: dat is het motto van Hello New Day. Wij geloven dat je elke dag een stap moet zetten om je te blijven ontwikkelen. Om je bestaansrecht te behouden als bedrijf. Daarom helpen we organisaties en samenwerkingsverbanden met het structureren en aanjagen van innovaties. Als kartrekker, adviseur of facilitator. Of als inspirator. We kennen de theorie, maar we zijn vooral van het doen. Zo helpen we organisaties om op de lange termijn succesvol te blijven.

MEER OVER HELLO NEW DAY

“samen gaan we voor elke dag beter”