Home » Maatwerk

MAATWERK

Innovatietrainingen op maat voor jouw organisatie of vakgebied.

Innovatietraining op maat

Heb je specifieke innovatievragen of wil je met een groep collega’s een innovatietraining volgen? Dan past ons maatwerkaanbod bij jou. In op maat samengestelde trainingen ga je aan de slag met jouw vragen. Je leert over de theorie achter succesvolle innovaties en krijgt voorbeelden hoe je dit toepast in je eigen praktijk.

VrAAG DIRECT ADVIES

Aan de slag

Het samenstellen van een maatwerktraining start altijd met een of enkele gesprekken. Hierin onderzoeken we waar je precies tegenaan loopt, wat je ambities zijn en hoe innovatie je hierbij gaat helpen. Zodra de doelen duidelijk zijn, stellen onze strategische adviseurs een plan op en brengen ze een offerte uit. Je zit dus nog nergens aan vast.

training op maat

Ben je van plan om meerdere medewerkers een innovatietraining te laten volgen? Dan spitsen we onze training graag toe op je bedrijf en de branche waarin je werkt. Dit houdt in dat we de taal en de voorbeelden van de training laten aansluiten op jou praktijk. Hierdoor komen de theorieën achter innovatie tot leven voor je medewerkers en blijft de behandelde leerstof nog beter hangen.

Doelen van een maatwerktraining

  • Het innovatieve vermogen van jou en je organisatie vergroten
  • Trainingsstof op maat, met eigen voorbeelden
  • Nieuwe energie opdoen om innovaties aan te pakken
  • Innovatie structureel hoger op de agenda zetten

o.a. DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR

MAATWERK+

Met maatwerk+ ga je aan de slag met onze strategisch adviseurs. Samen met je team leer je over de theorie achter innovatie én pas je het geleerde direct toe in jouw praktijk. Het traject bestaat uit een of meerdere trainingen die plaatsvinden op een inspirerende locatie. Voor elke sessie gebruiken we werkvormen die energie losmaken in de groep. Het resultaat is een getraind team dat innovatie begrijpt, de geleerde theorieën zelf kan inzetten tijdens het werk en in de toekomst structureel succesvol innoveert.

Maatwerk-totaalpakket

Wil je complete begeleiding bij innovatie in je organisatie? Dan maken we graag een ontwikkelingsplan op maat. Hierbij trainen we je niet alleen, maar krijg je ook begeleiding van ons strategische team bij het doorvoeren van innovatie. De tijdsbesteding kan variëren van één dag per maand tot enkele dagen per week. Het voordeel hiervan is dat je grote stappen zet om je innovatiekracht te verbeteren. Zo komt innovatie echt op een hoger niveau.

Neem contact op voor jouw maatwerkpakket

Vragen of advies nodig?

Johan Treur

opleidingsadviseur

073-8517000
info@academyofinnovation.nl

ZIJ GINGEN JE VOOR

“Het business framework heeft veel rust en duidelijkheid opgeleverd in onze hectische organisatie. We weten nu wat we moeten doen om nog succesvoller te zijn! De disruptieve organisatie is iets abstracter en pakken we samen op met onze landelijke organisatie maar we hebben er alle vertrouwen in dat we daar ook de passende stappen in gaan maken!”

“Hello New Day hanteert een kundige en bedrijfsmatige benadering van ons vraagstuk, dat helpt enorm. Ze hebben ons geholpen met het concreet maken van mijn vraag en hebben vervolgens structuur, overzicht en rust gecreëerd. We weten nu weer goed waar we naar toe willen en hoe we dat moeten aanpakken!”

 “In een uitgebreid traject zijn we tot een gedragen strategie gekomen. Tijdens een kick-off is deze gedeeld aan het hele bedrijf. Het feit dat niet alleen het management maar ook de teamleiders volledig zijn betrokken is een succes”

“Hello New Day heeft ons team kundig en procesmatig begeleid. Vanuit verschillende expertises hebben ze ons geholpen met een gedragen strategie. Dat biedt vertrouwen voor de toekomst”

Hello New Day heeft ons uitstekend geholpen in het “structureren” van innovatie binnen ons bedrijf. Ze zijn enthousiast en vonden erg snel aansluiting bij ons. De inzichten vanuit Hello New Day gebruiken we nog altijd dagelijks! Ik beveel Hello New Day dan ook zeker aan!

Hello New Day heeft ons uitstekend geholpen in het “structureren” van innovatie binnen ons bedrijf. Ze zijn enthousiast en vonden erg snel aansluiting bij ons. De inzichten vanuit Hello New Day gebruiken we nog altijd dagelijks! Ik beveel Hello New Day dan ook zeker aan!