VANUIT DRIE INVALSHOEKEN KIJKEN WAT JOUW BEHOEFTE IS?

Kies jouw gratis oefening

Home » Aanvraag

KIES JOUW GRATIS OEFENING

aanbod oefeningen:

STRUCTUREREN VAN JE INNOVATIES 

Je krijgt hier inzichten door op 3 verschillende niveaus te innoveren. Elk niveau biedt een andere focus en neemt een bepaalde tijd en budget in beslag. Stapsgewijs nemen we je mee door het model.

Ideeën genereren

Bij de testtraining nemen we je mee in een methode om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen om jouw problemen te tackelen zonder dat je van nature creatief hoeft te zijn.

testen van ideeën

Je kent het wel, je zit vol van de ideeën en dan? Hoe weet je welke ideeën nou daadwerkelijk potentie heeft in de praktijk? In deze training nemen je mee in de waarde van experimenteren en valideren. 

WELKE INNOVATIEBEHOEFTE HEB JIJ?

Innoveren is een vak waar heel veel bij komt kijken. Van een scherp businessplan en het creëren van nieuwe ideeën, maar denk ook aan een open cultuur of het structureren van je ideeën. Met deze gratis oefeningen ga je proeven wat jouw innovatiebehoefte is. Of liever gezegd; waar jouw ontwikkelingsbehoefte ligt.

Vanuit drie verschillende invalshoeken hebben we stapsgewijze oefeningen gemaakt. Ga er zelf mee aan de slag of samen met je team.  We zijn erg benieuwd naar je ontwikkelingen!

Op deze manier kun je zelf vrijblijvend met het vak van innoveren aan de gang. Na afloop heb je scherp waar jouw behoefte ligt om je in te ontwikkelen.

vragen of advies nodig?